NaslovnicaVijestiRonaldo dobio bolnu odbijenicu iz Uniteda: Priopćili mu konačnu odluku

Ronaldo dobio bolnu odbijenicu iz Uniteda: Priopćili mu konačnu odluku

Nakon što je zatražio od uprave napuštanje kluba i prodaju, Cristiano Ronaldo dobio je bolnu odbijenicu Manchester Uniteda.

Jučer je vijest o Ronaldovom mogućem odlasku iz Uniteda uzburkala javnost, nakon što je slavni Portugalac razočarao navijače i već je ovog ljeta zatražio od uprave kluba izlazni transfer.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Međutim, od toga neće biti ništa. Uprava Manchester Uniteda brzo je reagirala i obavila razgovor s Portugalcem te mu rekla da neće biti prodan ovog ljeta. Čelnici kluba poručili su da Ronaldo nije na prodaju te da će i sljedeće sezone ostati na Old Traffordu.

Ronaldo se na ovaj potez odlučio nakon što je njegova povratnička sezona u Unitedu bila užasna. Zabilježeni su najlošiji rezultati kluba u desetljećima, a na kraju je tek u zadnjem kolu izborena Europska liga.

Portugalac nije bio zadovoljan rezultatima i želi igrati u Ligi prvaka, a u prilog njegovom ostanku na Old Traffordu ne ide ni to što Ronaldo smatra da United nije “zdrava” sredina za dobre rezultate.

Ipak, on će ostati u klubu, prenose danas engleski mediji. U međuvremenu je nekoliko klubova razmatralo opciju dovođenja Ronalda, a među njima se ističu Bayern i Chelsea.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!