NaslovnicaVijestiRonaldo ljutit: Zbog čega ova četvorica nogometaša dobijaju priliku na Santiago Bernabeu?!

Ronaldo ljutit: Zbog čega ova četvorica nogometaša dobijaju priliku na Santiago Bernabeu?!

Cristiano Ronaldo, službeno najbolji nogometaš današnjice, postavio je pitanje zbog čega ova četvorica nogometaša dobijaju priliku na Santiago Bernabeu.

Ronaldo je višestruko opravdao 94 milijuna koja je Real platio Manchester Unitedu za obeštećenje 2009. godine, postigavši 422 gola u 417 utakmica, te osvojivši čak 14 trofeja.

Real je ovog ljeta odustao od uobičajene transfer politike, te je izdvojio tek 30 milijuna eura za najskuplje pojačanje, lijevog beka Thea Hernandeza iz Atletica.

[su_no1forfootball]

Međutim, nisu ojačali momčad na ključnim mjestima, dok su dozvolili Alvaru Morati, Jamesu Hernandezu i Pepeu da napuste klub.

Real trenutno zaostaje ogromnih 16 bodova za najvećim rivalom Barcelonom, nakon poraza od El Clasicu krajem prošle godine, te remijem protiv Celte Vigo u nastavku La Lige.

Diario Gol tvrdi da četvorica njegovih suigrača nisu dorasla “kraljevskom klubu”, te da je nezadovoljan boravkom Thea Hernandeza na Santiago Bernabeu.

ZVUČI NEVJEROVATNO: Harry Kane predsjedniku kluba Perezu postavio pet uslova pod kojim će doći u Real Madrid

Zvijezda europskog velikana priznala: Cristiano Ronaldo mi je ‘ukrao’ Zlatnu loptu!

Takođe, jednako nije impresioniran niti sa Danijem Ceballosom, koji je ljetos stigao iz Betisa, nakon sjajnih partija na Europskom prvenstvu za igrače do 21 godinu.

Realova omladinska škola izbacila je Llorentea i Borju Mayorala koji su trenutno sa prvom momčadi, ali ni oni nisu izbjegli Ronaldove kritike.

Diario Gol smatra da Ronaldova ljutnja neće pomoći ionako već podijeljenoj Realovoj svlačionici, punoj tenzija.

I sam Cristiano Ronaldo zatražio je od uprave kluba da umanji vrijednost otkupne klauzule u njegovom ugovoru na 100 milijuna eura ili manje.

Španjolski mediji naveli su da je Ronaldo u lošim odnosima s predsjednikom kluba, a izvor blizak jednim od najboljih igrača Reala svih vremena naveo je da Portugalac “čak ni ne želi razgovarati s Perezom”.

 

Ronaldo je navodno nezadovoljan nakon što Perez nije održao svoje obećanje i financijski unaprijedio njegov ugovor, u usporedbi s ostalim vrhunskim igračima. Ronaldo je prošle godine vodio Real ka naslovu La Lige u Španjolskoj, Lige prvaka i Svjetskog klupskog prvenstva i osvojio Zlatnu loptu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!