NaslovnicaVijestiRonaldo: Moj odlazak u Juventus predodredilo je OVO!

Ronaldo: Moj odlazak u Juventus predodredilo je OVO!

Cristiano Ronaldo rekao je kako je njegov odlazak u Juventus bio predodređen, nakon što je ovog ljeta nakon 9 godina napustio “kraljevski klub” i preselio se u Torino.

Najbolji nogometaš svijeta, Cristiano Ronaldo rekao je danas da je njegova sudbina bila da prijeđe u Juventus i pokuša da postane drugi igrač u povijesti koji će s tri različita kluba osvojiti Ligu prvaka.

“Postoje stvari u životu koje su određene sudbinom, a tako je bilo u mom slučaju prilikom prelaska u Juventus. To je bila sudbina” rekao je Ronaldo za internet radio DAZN.

Ronaldo je ovog ljeta prešao iz Real Madrida u Juventus za rekordnih 112 milijuna eura u italijanskoj Serie A. Juventus je osvojio sedam uzastopnih naslova prvaka u Serie A, ali je posljednji trofej u Ligi prvaka osvojen prije 22 godine.

Ronaldo je pet puta osvojio Ligu prvaka, od čega tri uzastopne s Real Madridom. Prvi trofej osvojio je 2008. godine sa Manchester Unitedom.

Ukoliko najboljem strijelcu Lige prvaka uspije da osvoji europski trofej i sa Juventusom, on će postati tek drugi nogometaš kom je uspjelo da s tri različita kluba trijumfuje u najjačem europskom klupskom natjecanju. Prethodno je to uspjelo samo Clarenceu Seedorfu, i to sa Ajaxom, Real Madridom i Milanom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!