NaslovnicaVijestiRonaldo Nazario upozorio PSG: "Dolazak Messija vam ne garantuje Ligu prvaka"

Ronaldo Nazario upozorio PSG: “Dolazak Messija vam ne garantuje Ligu prvaka”

Bivši svjetski nogometaš godine FIFA-e Ronaldo Nazario upozorio je PSG-a da ne misli da će dolazak Lionela Messija jamčiti osvajanje Lige prvaka.

Ronaldo Nazario upozorio

Bivši napadač Barcelone i Reala, za kojeg se smatra da je jedan od najboljih igrača svoje generacije, kaže da postoje “mnogi čimbenici” koji određuju može li klub pobijediti na najvećoj pozornici u Europi te da je prekomjerno oslanjanje na pojedine igrače opasno.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Još je prerano govoriti tko će osvojiti Ligu prvaka”, rekao je ‘R9’ u intervjuu za Diario AS.

Igrao sam za Real Madrid gotovo pet sezona, u momčadi Galacticosa i nikada nisam osvojio Ligu prvaka. Pobjeda nikada nije matematička, čak i ako imate najbolje u svom timu. To se odnosi i na PSG.”

Unatoč karijeri prepunoj individualnog i kolektivnog uspjeha, Ronaldo nikada nije podigao Ligu prvaka. Ovaj 44 -godišnjak, koji je sada predsjednik španjolskog Real Valladolida, okusio je europski uspjeh samo pobjedama Kupa UEFA -e i Kupa pobjednika kupova UEFA -e 1997. odnosno 1998. godine.

Na drugoj strani, Messi je u četiri navrata osvajao Ligu prvaka, zabijajući golove u pobjedama nadm Manchester Unitedom 2009. i 2011. godine. Njegov novi klub nikada nije osvojio ovaj trofej, izgubivši od Bayerna u Lisabonu u finalu 2020. godine.

Međutim, druga bivša zvijezda Barcelone, maestro veznog reda Juan Roman Riquelme, vjeruje da će Messi ove godine napraviti razliku za momčad Mauricija Pochettina i odvesti ih do tog nedostižnog prvog trijumfa Lige prvaka.

“Nadam se da će Messi nastaviti uživati ​​u Parizu”, rekao je za ESPN. “Ne znam je li to čudno, ali svi smo uzbuđeni kada vidimo kako uživa sa Mbappeom i Neymarom.”

Ako sada ne osvoje Ligu prvaka, neće je ni osvojiti. Mislim da će Messi sa PSG-om osvojiti taj trofej i povući se u Barcelonu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!