NaslovnicaVijestiRonaldo otkrio kojih šest reprezentacija vidi kao favorite za osvajanje SP

Ronaldo otkrio kojih šest reprezentacija vidi kao favorite za osvajanje SP

Legendarni brazilski napadač Ronaldo Luís Nazário de Lima otkrio je kojih šest reprezentacija vidi kao favorite za osvajanje SP 2018. u Rusiji.

Jedan od najboljih napadača svih vremena Brazilac Luis Nazario de Lima Ronaldo vjeruje da će njegov zemljak Neymar u formi dočekati Svjetsko prventstvo u Rusiji posle ozljede.

Bivši as Intera, Real Madrida, Barcelone i Milana vjeruju kako će zvijezda PSG-a, trenutno izvan terena zbog ozljede, na pravi način predvoditi snažan brazilski tim koji je u grupi zajedno sa Srbijom, Kostarikom i Švicarskom.

[su_watch_live_football]

“Svatko zna koliko je teško i neizvjesno Svjetsko prvenstvo. Brazil je mnogo napredovao pod trenerom Titeom, vrlo je jak. Neymar je ozlijeđen, to je problem, ali vjerujem da će se oporaviti i u formi dočekati Svjetsko prvenstvo” rekao je Ronaldo za Omnisport.

Ronaldo vidi mnogo pretendenata na trofej i čak njih pet označio kao glavne rivale Brazilcima.

Aubameyang otkrio zašto je odlučio igrati za Gabon, a ne za Španjolsku ili Francusku

Ronaldo otkrio razlog zbog kojeg je imao posebnu frizuru na Svjetskom prvenstvu 2002. godine

“Ima dosta dobrih reprezentacija, Njemačka je uvek jaka, isto kao i Španjolska, a tu su još Engleska, Francuska i Argentina sa Mesijem” poručio je trostruki najbolji nogometaš svijeta.

Neymar je krajem veljače slomio metatarzalnu kost i završio sezonu, ali trebao bi biti spreman za SP.

Brazil želi svjetski naslov od 2002. godine na prvenstvu u Japanu i Južnoj Koreji kada je Ronaldo zabio dva gola u finalu protiv Njemačke (2:0).

Ronalda smatraju jednim od najboljih nogometaša svih vremena. Uz Zinedina Zidanea jedini je tri puta osvajao FIFA-inu nagradu za najboljeg igrača godine, te je drugi najbolji strijelac u povijesti svjetskih prvenstava sa 15 postignutih zgoditaka. Ispred njega je Miroslav Klose.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!