NaslovnicaVijestiRonaldo otkrio: Transfer Neymara u Real Madrid je nemoguć!

Ronaldo otkrio: Transfer Neymara u Real Madrid je nemoguć!

Već duže vrijeme kruže špekulacije kako bi se Neymar mogao vratiti u Španjolsku, odnosno u redove najvećeg Barceloninog rivala Real Madrida, te da je transfer u Paris Saint-Germain prošlog ljeta samo bio ‘paravan’ za dolazak na Santiago Bernabeu.

Neymar neće preći u Real Madrid

On se trenutno oporavlja od povrede zbog koje je sa terena odsustvovao čak više od dva mjeseca, te je bio upitan i njegov nastup na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Ipak, uspješno se oporavio, te će po svemu sudeći odigrati i nekoliko posljednjih utakmica u sezoni za francuski klub.

Iako je dugo odsustvovao, on je i dalje ubjedljivo najbolji igrač ‘Parižana’ ove sezone, u kojoj je u ukupno 30 nastupa u svim takmičenjima postigao 28 golova i podijelio 19 asistencija, te će gotovo sigurno biti proglašen igračem sezone u francuskom prvenstvu. Uprkos tome što špekulacije o njegovoj budućnosti ne prestaju, bivši napadač Real Madrida i Neymarov sunarodnjak Ronaldo Luis Nazario de Lima mišljenja je kako je njegov transfer u klub iz španjolske prijestolnice nemoguć.

U izjavi za Cadenu SER on je rekao: “Čuo sam dosta priči o mogućem odlasku Neymara u Real Madrid, ali mislim da je to teško ostvarivo. Paris Saint-Germain je platio dosta novca za njega i mislim da će Real Madridu biti jako teško da ga dovede. U ovom trenutku mislim da je taj transfer nemoguć. Možda za par godina, on je mlad igrač, ali trenutno je to nemoguće. Radi dobar posao u klubu i vjerujem da voli Pariz, želio je izazov i znao je što će se događati.”

[su_no1forfootball]

U španjolskim medijima kruže špekulacije kako bi ovo moglo biti zanimljivo ljeto kada je u pitanju Real Madrid, s obzirom da će Karim Benzema i Gareth Bale, koji su se dugo vremena smatrani nedodirljivim, vjerovatno napustiti klub. Kao moguće zamjene spominju se napadač Tottenham Hotspura Harry Kane, napadač Bayern Munchena Robert Lewandowski, kao i zvijezda Liverpoola Mohamed Salah.

Ronaldo je povodom toga dodao: “Svi smo zadovoljni Benzemom, ali ne znamo kakav je plan za ljetni prelazni rok. U svakom trenutku Florentino Perez bi mogao učiniti nešto iznenađujuće.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!