NaslovnicaVijestiRONALDO PREPORUČIO IGRAČA REAL MADRIDU: Na Bernabeu stiže njegov suigrač iz reprezentacije!

RONALDO PREPORUČIO IGRAČA REAL MADRIDU: Na Bernabeu stiže njegov suigrač iz reprezentacije!

Ronaldo preporučio igrača Real Madridu. Na Bernabeu stiže njegov suigrač iz reprezentacije! Real Madrid želi osigurati usluge Raphaela Guerrera, koji je identificiran kao željeni cilj svog suigrača Cristiana Ronalda.

RONALDO PREPORUČIO IGRAČA

Usred špekulacija o svojoj budućnosti sa Real Madridom sljedeće sezone Cristiano Ronaldo nije prestao igrati važnu ulogu u klubu. Prije nekoliko godina, portugalsku zvijezdu su pitali koga bi želio u Madridu od igrača njemačkog Bayerna i Borussije Dortmund.

“Možda moj suigrače iz Portugala, Raphael Guerreiro”, bio je Ronaldov odgovor na pitanje Freunde magazina. Međutim, skoro dvije godine kasnije, španjolske novine Don Balon tvrde kako je Real Madrid sada zainteresiran za igrača Borussije Dortmund i žele ga dovesti ovog ljeta.

[su_bet365_koeficijenti]

Raphael Guerreiro je bio vjerojatno drugi naimpresivniji igrač Portugala tijekom njihovog trijumfa na Europskom prvenstvu 2016. godine. Dok je Zlatni dečko Renato Sanches donekle skliznuo u pogrešnom smijeru kada je u pitanju stvaranje svog imena u europskom nogometu. Guerreiro je uživao u stalnom porastu nakon pridruživanja Borussije Dortmund na ljeto 2016. godine.

U svojoj prvoj sezoni u njemačkoj je igrao ključnu ulogu, jer je Borussia Dortmund uivala u svom najboljem završetku u Bundesligi. Iako Dortmund u konačnici nije uspio zaustaviti Bayern Munchena, Guerreiro je pokazao izvanredne tehničke kvalitete jasno vidljive pod vodstvom Thomas Tuchela.

Blagoslovljen nevjerojatnom svjesnošću i spektakularnom bliskom kontrolom, Guerreiro je pametan igrač na terenu, koji je sposoban stvoriti mnogo šansi sa širih pozicija. Iako je općenito igrao na lijevom krilu, Guerreiro je dovoljno svestran da djeluje kao lijevo krilo, pa čak i kao centralni vezni, ako je potrebno.

[su_bet365_100bonus]

Osim toga, 24-godišnja je vrlo stručan kada su u pitanju prekidi. U svojim nastupima sa Borussijom Dortmund kao i portugalskom reprezentacijom Guerreiro je uglavnom zadužen za kornere i slobodne udarce. Njegova cjelokupna inteligencija povezana je sa njegovom bliskom kontrolom koja mu omoguđuje da bude velika prijetnja u napadu.

Dakle, zvijezda Borussije Dortmund bi mogao biti vrijedan dodatak za Real Madrid, kojem trenutačno nedostaje netko na lijevoj strani. Marcelo je bio nevjerojatan za Los Blancose u posljednjih nekoliko godina, ali njegov ukupni poredak na Bernabeu je zagušen čestim ozljedama.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!