NaslovnicaVijestiRonaldo se pohvalio još jednim rekordom, ali van terena!

Ronaldo se pohvalio još jednim rekordom, ali van terena!

Zvanično najbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo se pohvalio još jednim rekordom, ali van terena, pored svih nogometnih dostignuća.

Napadač madridskog Reala Cristiano Ronaldo, sasvim očekivano, deveti put je izabran za najboljeg portugalskog nogometaša.

Logično, Ronaldo je najbolji u Portugalu za 2017. godinu u kojoj je sa Realom odbranio trofej Lige prvaka, osvojio La Ligu, Superkup Španjolske i Europe i dobio Zlatnu loptu za najboljeg svjetskog nogometaša.

[su_no1forfootball]

Nagradu za najboljeg u svojoj zemlji dobio je u konkurenciji zemljaka Bernarda Silve iz Manchester Cityja i golmana lisabonskog Sportinga Ruija Patricija.

Ronaldo je, u svom stilu, odbrusio kritičarima i poručio im da trenutno nema premca u svijetu nogometa.

“Zahvalan sam na nagradi koja pripada svim mojim suigračima. Prošla godine je bila fantastična i nezaboravna, kako kolektivno, tako i individualno. Osvojio sam i petu Zlatnu loptu, kao i dobio četvrto dijete. To je još jedan rekord, tri djeteta za isto toliko mjeseci”, pohvalio se Portugalac još jednim ‘rekordom.

“Uvek vjerujem da sam najbolji, bez obzira šta mnogi pričaju, ja govorim na terenu”, rekao je Ronaldo na svečanosti u Lisabonu.

Ronaldo je u prošloj sezoni postigao 42 gola na 46 utakmica, a u ovoj je već na brojki od 37 pogodaka i na dobrom putu da je nadmaši.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!