NaslovnicaVijestiRonaldo: Vratit ću se u formu i ponovo zaigrati za taj klub...

Ronaldo: Vratit ću se u formu i ponovo zaigrati za taj klub ukoliko to žele!

Legendarni brazilski nogometaš Ronaldo našalio se kako je spreman vratiti se iz mirovine ukoliko se nastavi loša golgeterska forma Real Madridovih ofanzivaca.

Legendarni Ronaldo spreman na povratak iz mirovine

Los Blancosi su osvojili tek dva boda u tri domaće utakmice u La Ligi ove sezone, a najveći udarac su doživjeli u nedjelju kada ih je na Santiago Bernabeu rezultatom 1-0 savladao Betis.

Iako je suspenzija Cristiana Ronalda znatno otežala posao ‘kraljevima’ u prva četiri ligaška kola, ni on nije bio od velike pomoći u posljednjem kolu. Uputio je rekordnih 12 udaraca na gol tima iz Andaluzije, ali bezuspješno.

Ipak, bivši napadač Real Madrida Ronaldo vjeruje da i ostali igrači moraju početi zabijati golove, ne samo Cristiano.

“Imamo puno igrača koji mogu postići golove i siguran sam da to neće biti problem više. Ukoliko se njihova golgeterska suša nastavi, vratit ću se u formu i ponovo zaigrati”, našalio se 41-godišnjak.

Brazilac je dodao da uprkos lošem startu u sezonu, ona još uvijek može biti vrlo uspješna.

“Mislim da Real Madridu nije nedostajalo ništa u posljednjih nekoliko godina. Pokazali su za šta su sposobni. Prošle sezone su imali sličan početak sezone i na kraju osvojili ligu i Ligu prvaka. Ništa još nije gotovo, tek je počelo.”

[su_watch_live_football]

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!