NaslovnicaVijestiRooney: Bilo me je sramota u Manchesteru zbog ovoga!

Rooney: Bilo me je sramota u Manchesteru zbog ovoga!

Bivši nogometaš Uniteda Wayne Rooney otvorio je dušu i priznao zbog čega ga je bila sramota u Manchesteru, u njegovoj posljednjoj sezoni na Old Traffordu.

Znao je da mora da ode, kad ga je Jose Mourinho zamolio da podigne trofej posle osvajanja Lige Europe, u kojem praktično nije ni učestvovao. Nakon toga, Unitedov rekorder po broju postignutih golova, vratio se u Everton, ali je nakon samo jedne sezone produžio u američki DC United.

„Postoje trenuci kad posumnjate u sopstvene mogućnosti i zapitate se „da li ste dovoljno dobri”?, pričao je Rooneyi nastavio. „To mi se dogodilo kad je Mourinho odlučio da me izostavi iz tima. Vjerovao sam mogao da se vratim u startnu postavu, ali nikad nisam dobio šansu. Ušao sam na minut u finalu Lige Europe, baš kao i protiv Southamptona u finalu Liga kupa i ako ćemo iskreno, nije mi bilo prijatno, osjećao sam se posramljeno”.

Upravo je meč protiv “svetaca”, odigran u veljači 2017, prelio čašu nezadovoljstva.

„Bilo mi je baš neprijatno”, priznaje Rooney. „Prvi put sam pomislio da bih morao da napustim klub. Mourinho mi je u jednom trenutku prišao i rekao kako želi da ja podignem trofej, iako sam bio u fazonu „zašto ja, kad nisam ni igrao”. Bio je uporan, ispunio sam mu želju, jer je to bio njegov prvi trofej na klupi Manchestera. Ipak, znao sam da moram da krenem negde dalje”, zaključio je Rooney.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!