NaslovnicaVijestiRooney se najviše plaši ovoga: To bi bila noćna mora!

Rooney se najviše plaši ovoga: To bi bila noćna mora!

Bivši reprezentativac Engleske i nekadašnji napadač Evertona i Manchester Uniteda, Wayne Rooney, priznao je da bi bila prava noćna mora ukoliko Redsi osvoje naslov prvaka engleske Premier lige.

Bivši napadač Evertona i Manchester United je priznao da bi više volio da Manchester City odbrani trofej, nego da pehar prvi put posijle 29 godina završi na Anfieldu.

“Manchester City i Liverpool bore za titulu i dobro je što sam daleko od svoje zemlje. Nadam se da će “Građani” osvojiti trofej,” izjavio je Rooney i dodao.

“Ne mogu mirno da gledam proslavu i radost navijača Liverpoola. To bi bio loš dan za svakog navijača Evertona. To bi bio košmar.”

Osvrnuo se iskusni fudbaler i na Liverpoolovo osvajanje Lige prvaka 2005.

“Sjećam se kako je bilo. Navijači Liverpoola i dalje pričaju o tome. Ako osvoje Premier ligu o tome će da pričaju još 10-15 godina,” kaže Rooney.

Ekipa Jurgena Klopa je prva sa 76 bodova, a City ima dva manje i utakmicu manje. Kladionice vide tim Pepa Guardiole kao velikog favorita, pa tako bet365 kladionica daje koeficijent 1.40 da će City postati prvak, te koeficijent 3.00 da će se Redsi okititi naslovom prvaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!