NaslovnicaVijestiRose poručio upravi Spursa: Dovedite pojačanja, ali ne preko Googlea

Rose poručio upravi Spursa: Dovedite pojačanja, ali ne preko Googlea

Nogometaš Tottenhama Danny Rose pozvao je upravu kluba da dovede respektabilna pojačanja, a ne igrače preko interneta i Google tražilice. Engleski mediji prenose da Rose ima želju napustiti Tottenham jer se želi boriti za trofeje i smatra da to nije moguće u klubu s White Hart Lanea.

rose poručio upravi

“Ne kažem da moramo dovesti 10 nogometaša, već dvojicu ili trojicu, ali ne onih za koje moraš da ‘guglaš’ da saznaš tko su. Mislim na prava pojačanja. Čuo sam suigrače kako kažu ne treba nam više igrača, ali ne slažem se s tim.”, rekao je Rose za britanski The Sun.

On je kao pravi primjer naveo transfer Rafaela van der Vaarta iz Real Madrida 2010. godine.

Ryan Giggs: On će završiti u Manchester Unitedu jednog dana

ŠOK! Nekadašnja zvijezda Barcelone optužena zbog trgovine drogom

West Ham dovodi još jedno odlično pojačanje: Bilić šalje ponudu od 25 milijuna funti za klasnog veznjaka

[su_premierleague]

“U tom trenutku pomislio sam “Au, kako smo njega doveli?”. Novajlije takvog renomea su nam potrebne. Ostalo je još tri tjedna do kraja prijelaznog roka, pogledajte samo što je sve učinio Manchester City ili United.”, rekao je Rose i izrazio želju da dođe vezista Evertona Ross Barkley.

Londonski klub ovog ljeta prodao je Kylea Walkera (Manchester City, 51 milijun eura), Nabila Bentaleba (Schalke, 19), Clintona N’Jiea (Marseille, 7) i Federica Fazija (Roma, 3,75 mil.), a do sada nitko nije došao.

“Nisam želio vidjeti odlazak Walkera. Pričao sam menadžeru da pokuša da ga zadrži, ali nije uspio. Vjerujem da će ga Trippier na pravi način zamijeniti.”, zaključio je Rose.

Riječi odličnog lijevog braniča dolaze u trenutku kada se za njegove usluge ozbiljno interesuju Manchester United i Chelsea. Engleski mediji prenose da Rose ima želju napustiti Tottenham jer se želi boriti za trofeje i smatra da to nije moguće u klubu s White Hart Lanea.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!