NaslovnicaVijestiRoy Keane: Haalandova igra nije dostojna profesionalnog nogometa

Roy Keane: Haalandova igra nije dostojna profesionalnog nogometa

U susretu 30. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester City i Arsenal su odigrali 0:0, što je najviše odgovaralo Liverpoolu koji je zadržao vodeću poziciju na tablici.

Iako je City imao veći posjed i više šuteva, niti jedna momčad nije htjela previše riskirati. Arsenalova obrana je pružila izvanrednu igru, a posebno je neprimjetan bio Erling Haaland. Iako se u ovogodišnjoj sezoni Premier lige vidjelo kako je ovaj izuzetni norveški napadač postigao 18 golova u 24 utakmice te šest u sedam nastupa u Ligi prvaka, statistika pokazuje da je relativno blijed protiv najjačih ekipa.

Ove sezone Haaland je odigrao šest utakmica u Premier ligi protiv ekipa iz Top 5 (uz City to su Arsenal, Liverpool, Tottenham i Aston Villa) te je uspio postići samo jedan gol. Roy Keane, koji je stručni komentator, bio je vrlo kritičan prema igri Norvežanina protiv Arsenala.

“Ovo je bilo jako loše. Njegova sveukupna igra je jako loša. Ispred gola je najbolji na svijetu, ali generalno je jako loše. Njegova igra je na razini igrača iz engleske četvrte lige. Mora se poboljšati tijekom sljedećih godina i poboljšat će se, ali mora raditi na tome što je prije moguće,” rekao je Keane.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!