NaslovnicaVijestiRoy Keane imenovao pet najtežih protivnika u svojoj karijeri!

Roy Keane imenovao pet najtežih protivnika u svojoj karijeri!

Roy Keane je otkrio da su nogometne legende Zinedine Zidane i Patrick Vieira među pet najtežih protivnika sa kojima se suočio u svojoj nevjerojatnoj igračkoj karijeri.

Roy Keane imenovao

48-godišnji veznjak Manchester Uniteda dijelio je legendarno rivalstvo sa Vieirom kada je Francuz igrao za Arsenal.

A kad su ga pitali imenuje svoje najžešće protivnike, Keane je priznao da je morao biti u svojoj najboljoj formi kada se susretao sa Vieirom.

Keane je za Sky Sports u ponedjeljak navečer rekao: “Bio je to veliki izazov za mene kad aje Patrick Vieira izašao na scenu.”

“Bio je dobar igrač i znao sam da moram biti u najboljoj formi kada sam igrao protiv njega. Bio je gladan, znao je postaviti nogu i postići gol.”

“Patrick mi je u to vrijeme bio najteži protivnik. Izazivao bi vas na različite načine.”

“Obilazio bi teren, bio je dobar sa loptom, bio je jak i znao je postići gol. Znao sam da moram biti u najboljoj formi da bi mogao igrati protiv Patricka.”

Keane je nastavio razgovarati o Premiershipu i izabrao Roba Leeja, Garyja Speeda i Davida Battyja kao sjajne protivnike na koje je naišao.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!