NaslovnicaVijestiRummenigge otkrio detalje emotivnog rastanka od Thiaga

Rummenigge otkrio detalje emotivnog rastanka od Thiaga

Izvršni direktor minhenskog Bayerna Karl-Heinz Rummenigge otkrio je detalje emotivnog rastanka sa španjolskim nogometašem nakon što je dugogodišnji igrač Bayerna prešao u Liverpool u transferu vrijednom 30 milijuna eura.

“Nakon što je transfer finaliziran vidio sam Thiaga kako me čeka na parkingu. Zagrlio me pet minuta, plakao je i zahvalio mi se što smo mu to omogućili”, rekao je Rummenigge.

Thiago je u dresu Bayerna sedam puta osvojio Bundesligu, četiri puta njemački DFB Kup, jedanput Ligu prvaka, i jednom Svjetsko klupsko nogometno prevenstvo.

“Osjećaj je nevjerovatan. Čekao sam ovaj trenutak dugo i jako sam, jako sretan što sam ovdje. Kako godine prolaze želite osvojiti što više trofeja, a kada ih osvojite želite još više. Mislim da ovaj klub ima iste ambicije kao ja. Želim ostvariti sve ciljeve i osvojiti što je više moguće trofeja.”, rekao je 29-godišnji Španjolac nakon prelaska u Liverpool.

Prije Bayerna, španjolski nogometaš igrao je u Barceloni s kojom je osvojio dvije La Lige i jednom Ligu prvaka, 2011. godine.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!