NaslovnicaVijestiSA OVIM SASTAVOM DINAMO MOŽE OSTVARITI POBJEDU: Evo i prvih postava obje...

SA OVIM SASTAVOM DINAMO MOŽE OSTVARITI POBJEDU: Evo i prvih postava obje momčadi za večeras

Dinamo Zagreb će svoju Ligu prvaka otvoriti protiv Atalante večeras na stadionu Maksimir. Ovo će biti njihov sedmi nastup u Ligi prvaka do sada. U prethodnih šest nastupa Dinamo nije prošao grupnu fazu.

SA OVIM SASTAVOM

Modri su također u 36 odigranih utakmica, ostvarili samo četiri pobjede, dok su u tom procesu doživjeli čak 27 poraza.

U protekle tri sezone Atalanta je završila na četvrtoj, trećoj i sedmoj poziciji Serije A, što je dovoljno da shvatimo da je kvaliteta ovog tima zaista izvanredna.

Dinamo Zagreb – Atalanta: Najava prvog kola Lige prvaka – ‘Modri’ autsajderi na Maksimiru!

Ovo je debi za Atalantu u Ligi prvaka, nakon što su se prvi put u povijesti kluba kvalificirali za ovo natjecanje. Motivacija za talijane je također i zarada u ovom natjecanju, od kojeg mogu zaraditi najmanje 23 milijuna eura, što naravno i promovira klub u očima svjetskog nogometa.

Trener Atalante je ovu utakmicu označio kao ključnu u borbi za treću poziciju, dok bi pobjeda u obje utakmice protiv Dinama bila veliki plus u borbi za drugu poziciju, naravno sve to ako uspiju pobijediti u ovom susretu. Oni nemaju baš iskustvo koje ima Dinamo, i to im se može obiti o glavu.

Svi očekuju sastave, a evo i mogućih za večeras:

DINAMO: Livaković – Stojanović, Dilaver, Perić, Leovac – Ademi – Olmo, Moro, Gojak, Oršić – Petković

ATALANTA: Gollini – Toloi, Gjimshiti, Masiello – De Roon, Freuler – HAteboer, Gomez, Gosens – Zapata, Iličić

Kao što vidimo iznad, Bjelica bi umjesto Hajrovića, kojeg će vjerojatno žrtvovati, ubaciti Oršića. Vidjet ćemo kako će sve ovo funkcionisati večeras!

Bet365 kladionica daje bonus kredite dobrodošlice povodom početka Lige Prvaka!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!