NaslovnicaVijestiSADA SVI ŽELE IGRATI U JUVENTUSU: Zvijezda iz Serije A tražila od...

SADA SVI ŽELE IGRATI U JUVENTUSU: Zvijezda iz Serije A tražila od svog kluba da ga puste da ide u Torino!

Dolazi vrijeme kada je najbolji način da pustite nekoga da ode iz vašeg tima ako je to njegova velika želja. Prisiliti ih da ostanu može dovesti do slabe forme i na kraju manje naknade za transfer u budućnosti.

SVI ŽELE IGRATI

Prema izvješćima, Federico Chiesa želi da mu Fiorentina dopusti da se pridruži Juventusu.

U izvješću se navodi da je Sky Sports Italia pokazala snimke timskog autobusa Fiorentine, na kojem su bili samo Chiesa i službenici kluba, nakon što je zaustavljen, a svi ostali članovi ekipe su izašli.

To slijedi nakon što su izašle neke vijesti ranije ovog ljeta, gdje je Gazzetta tvrdila da je Chiesa meta od 70 milijuna eura za Jurgen Kloppa u Liverpoolu.

Chiesa je bio jedina pozitivna stvar u Fiorentini prošle sezone, jer su završili na 16. mjestu i gotovo sigurno bi se suočili sa ispadanjem da nije bilo njegovog doprinosa.

Chiesa je prošao u seniorsku talijansku momčad i izgleda da je prerastao Fiorentinu, tako da mu preseljenje u Juventus može omogućiti da pređe na sljedeću razinu.

Pridružio bi se i drugim bivšim igračima Fiorentine Juanu Cuadradu i Federicu Bernardeschiju u borbi za prvo mjesto u Torinu.

On bi također bio sjajno pojačanje za Liverpool ako bi taj interes dobio značenje.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!