NaslovnicaVijestiSadio Mane otkrio jedan razlog zašto je zamijenio Liverpool za Bayern

Sadio Mane otkrio jedan razlog zašto je zamijenio Liverpool za Bayern

Najveće pojačanje minhenskog Bayerna, Sadio Mane, otkrio je da razlog njegovog prelaska u bavarskog giganta leži u dobrodošlici koju su mu stanovnici ovog grada uvijek pružali kada bi dolazio.

Nakon šest godina Mane je dres Liverpoola zamijenio Bayernovim. Na Anfieldu je stekao epitet heroja, a onda je odlučio prihvatiti novi izazov i potpisati za Bayern.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Mane je jako uzbuđen zbog novih izazova koji ga čekaju u Njemačkoj i nada se da će tamo nastaviti s dobrim igrama, ali i osvajati trofeje kao što to Bayern inače čini. Dok je bio član RB Salzburga, prije sedam godina, često je dolazio u München kao turist i tamo je uvijek bio odlično dočekan. Otkrio je da je zbog toga odabrao Bayern.

“Redovito sam dolazio u München prije nego što sam 2015. prešao u Southampton. Tijekom posjeta ljudi su mi iskazivali veliko poštovanje i bilo mi je divno. Način na koji su me dočekali dao mi je dodatnu motivaciju”, rekao je Mane za FC Bayern TV.

Umjesto Senegalca u redove Liverpoola stigao je napadač iz Urugvaja Darwin Nunez.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!