NaslovnicaVijestiSADIO MANE OTKRIO: Senegalac dao zanimljiv odgovor na pitanje da li je...

SADIO MANE OTKRIO: Senegalac dao zanimljiv odgovor na pitanje da li je brži on ili Mohamed Salah!

“Tko je najbrži u timu Liverpoola?” To je pitanje koje često postavljaju navijači kluba, kao i brojni ljubitelji nogometa.

Mane brži od Salaha

Tim Jurgena Kloppa važi za jedan od najbržih u Premier ligi, ako ne i najbrži. Mohamed Salah, Sadio Mane, Alex Oxlade-Chamberlain i Alberto Moreno su zasigurno među najbržim igračima na otoku, dok su također jako brzi i Nathaniel Clyne i daniel Sturridge. No, tko je od nabrojanih najbrži?

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

To najbolje znaju upravo igrači Liverpoola. Clyne je prije dvije godine dao odgovor upravo na to pitanje, izabravši Sadija Manea. Engleski reprezentativac je tom prilikom rekao: “Utrka između mene i Sadija Manea bi bila jako zanimljiva. Moram reći kako je on brži, pogotovo sa loptom u nogama. U top tri smo on, ja, a zatim Alberto Moreno.”

Bivši veznjak i zvijezda ‘Redsa’ Philippe Coutinho također je prošle sezone dao svoje mišljenje o tome tko je najbrži, te je tada izabrao Mohameda Salaha. Prije odlaska u Barcelonu, Brazilac je rekao: “Mislim da je Mo najbrži. Možete vidjeti na terenu koliko je brz, to je ludost.”

[su_bet365_koeficijenti]

I dok na Anfieldu i službeno ne organizuju utrku između Mohameda Salaha i Sadija Manea, nećemo saznati tko je zaista brži od njih dvojice. Međutim, Senegalac je jučer dao zanimljivu izjavu, otkrivši tko bi pobijedio u takvoj utrci. U intervjuu za Copa 90, on je rekao: “Nismo se utrkivali, ali ja sam brži. Žao mi je Mo, ali ja sam brži.”

Ova izjava je posebno zanimljiva zbog činjenice da je 26-godišnjak krajem prošle godine zapravo izjavio kako smatra da je Egipćanin brži od njega. Liverpool je sjajno krenuo u novu sezonu upisavši dvije pobjede u prva dva kola u Premier ligi, a Salah i Mane su posebno impresionirali na tim utakmicama. Salah je postigao gol i podijelio dvije asistencije, dok je Mane postigao tri gola.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!