NaslovnicaVijestiSahin otkrio kako je Klopp uvjerio njega i suigrače kako mogu pobijediti...

Sahin otkrio kako je Klopp uvjerio njega i suigrače kako mogu pobijediti bilo koga

Vezni igrač Borussije Dortmund danas se u intervjuu za The Guardian prisjetio vremena provedenog sa bivšim trenerom njemačkog kluba Jurgenom Kloppom, te otkrio kako je trenutni trener Liverpoola uspio uvjeriti cijeli tim kako mogu pobijediti bilo koga.

Sahin pričao o Kloppu

Sahin se u Borussiju vratio u ljeto 2014. godine nakon neuspješnog perioda provedenog u Real Madridu i Liverpoolu, te, kako priznaje, iako uživa igrajući pod vodstvom novog trenera Petera Stogera, ne može a da se ne prisjeti ‘Kloppove ere’.

Bivši turski reprezentativac je rekao: “Ponudio nam je filozofiju po kojoj možemo pobijediti bilo koga. Sjećam se kad smo igrali protiv Bayern Munchena (februar 2011. godine) u sezoni kad smo postali prvaci Bundeslige. Imali smo sedam bodova više od njih i svi smo govorili ‘ok, odigrat ćemo neriješeno ovdje, a onda nam je ostalo još nekoliko utamica’. Ne znam kako, ali on je čuo nekog od igrača kako to govori i očito mu nije odgovarao takav stav.”

“Kao što znate, on je jako pametan. Nakon toga smo imali najbolji sastanak ikad prije utakmice. I prije nego što smo krenuli na utakmicu, znao sam da ćemo pobijediti (Borussia je na kraju dobila rezultatom 3-1).”

[su_million_pound]

U opširnom intervjuu, Sahin je komentarisao i rad Kloppovog nasljednika Thomasa Tuchela i  dao mišljenje o izlasku Velike Britanije iz Europske unije, te kakav to utjecaj ima na nogomet.

Također je dao zanimljiv odgovor na pitanje što planira nakon što okači kopačke o klin, rekavši kako želi da njegova djeca budu ponosna na njega: “Imam velike planove nakon nogometa, želim se posvetiti djeci i ponuditi im nešto zbog čega će biti ponosni. Ne želim samo da govore o tome kako sam nekada bio nogometaš.”

Nuri Sahin je ove sezone odigrao 20 utakmica u svim takmičenjima, od čega 14 u Bundesligi, gdje je postigao dva gola i podijelio jednu asistenciju. Njegov tim je na četvrtom mjestu nakon 21 odigranog kola, te ima 34 osvojena boda, jedan manje od drugoplasiranog Bayer Leverkusena, te trećeplasiranog RB Leipziga.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!