NaslovnicaVijestiSALAH BEZ DLAKE NA JEZIKU: "Spreman sam žrtvovati svoj san zbog navijača...

SALAH BEZ DLAKE NA JEZIKU: “Spreman sam žrtvovati svoj san zbog navijača Liverpoola”

Salah bez dlake na jeziku razgovarao sa novinarima Sky Sportsa! Liverpoolova zvijezda Mohamed Salah je otkrio da je spreman žrtvovati svoj san u Ligi prvaka za slavu u Premier ligi.

SALAH BEZ DLAKE

Liverpool se trenutno nalazi na drugoj poziciji u Premier ligi, samo jedan bod iza lidera Manchester Cityja.

Redsi jurišaju na prvu ligašku titulu od 1990 godine, ali do kraja je samo osam utakmica i toliko vremena imaju da preokrenu tu prednost koju City ima na vrhu tabele.

Liverpool se također natječe u Ligi prvaka ove sezone i nadat će se da će proći u četvrtfinale ovog natjecanja kada budu igrali protiv Bayern Munchena večeras u osmini finala.

Mohamed Salah, koji se pridružio Liverpoolu iz Rome prošle sezone, je bio senzacionalac do sada. Završio je kao najbolji strijelac u ligi prošle sezone i također je nagrađen kao PFA igrač sezone.

26-godišnjak se također bori za Zlatnu kopačku i ove sezone, sa 17 golova u 30 utakmica u ligi do sada.

Tijekom razgovora sa novinarima Sky Sportsa, Mohamed Salah je priznao da je Liga prvaka jedno od najprestižnijih natjecanja za njega, ali da bi on bio sretniji da osvoji Premier ligu za Liverpool umjesto Lige prvaka.

“Bit ću iskren sa vama. Najprestižnije natjecanje za mene je Liga prvaka, ali san za cijeli grad i klub je liga.”

“Tako da sam sretan da žrtvujem svoj san za njihov san, ali ako osvojimo oba trofeja to bi bilo sjajno i to je ono što pokušavamo uraditi.”

Najnovije vijesti

Sedam igrača Bayerna na izlaznim vratima, njihova procijenjena vrijednost iznosi 340...

0
Nakon 11 uzastopnih naslova prvaka Njemačke, Bayern je netom završenu sezonu okončao tek na trećem mjestu, a iz Kupa ih je eliminirao drugoligaš. Jedina...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!