NaslovnicaVijestiSalah na meti Al-Ittihada: Liverpoolu poslana ponuda od 240 milijuna eura

Salah na meti Al-Ittihada: Liverpoolu poslana ponuda od 240 milijuna eura

Još jedna nogometna zvijezda dobila je primamljivu ponudu iz Saudijske Arabije. Prema informacijama uglednog talijanskog novinara Nicola Schire, klub Al-Ittihad poslao je svoju ponudu Liverpoolu za Mohameda Salaha.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Pregovori između klubova su u početnoj fazi, a Salah je već dobio ponudu vezanu uz ugovor.

Al-Ittihad je stavio na stol ponudu od preko 100 miliona eura Liverpoolu, istovremeno pružajući Salahu priliku za potpisivanje ugovora na trogodišnjem planu.

Na godišnjem nivou bi inkasirao 80 miliona eura, dok ostaje za vidjeti da li će 31-godišnji Egipćanin ostati otporan na iskušenje od 240 miliona eura, sumu koju bi mogao dobiti ako odradi ugovor do samog kraja.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!