NaslovnicaVijestiSalihamidžić sutra putuje u Torino, novi transfer na pomolu

Salihamidžić sutra putuje u Torino, novi transfer na pomolu

Jedan od čelnih ljudi Bayerna Hasan Salihamidžić sutra će otputovati u Torino na pregovore oko prelaska igrača Juventusa Matthijasa De Ligta u ovaj njemački klub.

De Ligt će u ovom prijelaznom roku gotovo sigurno napustiti Juventus, ranije je interes za njegovim potpisom pokazivao Chelsea, ali sada se u utrku uključio i Bayern te će biti zanimljivo vidjeti kakvu će odluku na kraju donijeti ovaj nizozemski branič.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Bayern će De Ligtu ponuditi ugovor do 2027. godine uz godišnju plaću od 18 milijuna eura, što bi trebalo biti dovoljno za dogovor osobnih uvjeta, no jasno je da će najteži dio zadatka biti pregovori s Juventusom oko odštete i kolike će biti Bayern će platiti za transfer.

Mediji u Italiji ranije su pisali kako Juventus De Ligta cijeni na minimalno 70 milijuna eura, no poznavajući Bayernovu transfer politiku, učinit će sve da što više smanje traženu cijenu i pokušaju se dogovoriti s čelnicima na cifru između 50 i 60 milijuna eura.

De Ligt je u Juventus došao iz Ajaxa 2019. godine za 75 milijuna eura, a iako je ranije govorio da svoju budućnost planira u ovom klubu, odbijanjem ugovora jasno je dao do znanja da je promijenio planove.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!