NaslovnicaVijestiSAMO 5 MILIONA EURA: Klopp pronašao pojačanje koje će mu riješiti sve...

SAMO 5 MILIONA EURA: Klopp pronašao pojačanje koje će mu riješiti sve probleme u obrani!

Prema pisanju engleskih medija, Liverpool je zainteresiran za dovođenje 19-godišnjeg defanzivca Leeds Uniteda Leifa Davisa kao potencijalnu zamjenu za Alberta Morena, koji će napustiti klub ovog ljeta.

Liverpool dovodi zvijezdu Leedsa

Mladi lijevi bek je bio jedan od ključnih igrača Bielsinog tima ove sezone, ali nije igrao od februara zbog povrede koljena. Međutim, svojim nastupima prije te povrede privukao je pažnju Jurgena Kloppa, kao i još jednog kluba iz Premier lige, a riječ je o Bournemouthu.

Davis je za prvi tim Leeds Uniteda debitirao u decembru u pobjedi protiv Aston Ville rezultatom 3-2. Ipak, u izvješću također piše kako je Bielsa protiv njegove prodaje, te će učiniti sve kako bi ga zadržao u klubu i sljedeće sezone.

Leif ima ugovor sa Leedsom do ljeta 2021. godine, a vrijednost mu se procjenjuje na oko pet miliona eura. Klopp će na raspolaganju imati jako nizak transfer budžet u ovom ljetnom prelaznom roku, te je to jedan od razloga zašto želi dovesti upravo njega za tako nisku cijenu.

Trenutno prvi izbor na poziciji lijevog beka mu je Andy Robertson, koji se u posljednje dvije sezone razvio u jednog od najboljih igrača u Premier ligi, a na Anfield je također stigao za jako nisku cifru, za 12 miliona eura u ljeto 2017. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!