NaslovnicaVijestiSARRI BIJESAN: Evo što je poručio čelnicima Bayern Munchena povodom interesa za...

SARRI BIJESAN: Evo što je poručio čelnicima Bayern Munchena povodom interesa za Hudson-Odoija!

Chelsea zasigurno dominira kada su u pitanju transfer špekulacije u dosadašnjem dijelu zimskog prelaznog roka. ‘Plavci’ se već dugo vremena povezuju sa dovođenjem novog napadača, a engleski mediji su pisali o brojnim metama, uključujući Gonzala Higuaina, Calluma Wilsona i Edinsona Cavanija.

Maurizio Sarri bijesan na Bayern Munchen

Pored toga, klub će u narednih nekoliko dana napustiti i Cesc Fabregas, koji će po svemu sudeći karijeru nastaviti u Monacu. Ipak, on nije jedina zvijezda koja bi mogla otići sa Stamford Bridgea ove zime.

Naime, jučer su se pojavile informacije kako je španjolski prvak Barcelona Chelseaju ponudila Malcoma i novac u zamjenu za Williana, ali su oni to odbili, dok Bayern u posljednja dva tjedna ne odustaje od talentiranog Callum Hudson-Odoija. Bavarci su za njega na adresu londonskog kluba poslali brojne ponude, a posljednja u nizu je navodno iznosila čak 35 miliona funti.

Međutim, u klubu čine sve kako bi ga zadržali, te nisu nimalo zadovoljni time što iz redova njemačkog velikana javno govore o interesu za njega. Jasno je da se odnos između ova dva kluba malo pogoršao u posljednjih par dana, a trener ‘Plavaca’ Maurizio Sarri to je potvrdio i na današnjoj press konferenciji, na kojoj je rekao: “Mislim da nisu profesionalni jer pričaju o igraču koji ima ugovor sa Chelseajem. Pokazali su nepoštovanje prema našem klubu.”

Hudson-Odoi je briljirao prije nekoliko dana na utakmici FA Kupa protiv Nottingham Foresta, kada je asistirao za oba Moratina gola. 18-godišnjak je na ukupno 13 nastupa u svim takmičenjima ove sezone postigao dva gola i podijelio pet asistenija, od čega je pet puta nastupio u Premier ligi.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!