NaslovnicaVijestiSARRI OD SLJEDEĆEG TJEDNA U JUVENTUSU: Chelsea već pronašao zamjenu i obavio...

SARRI OD SLJEDEĆEG TJEDNA U JUVENTUSU: Chelsea već pronašao zamjenu i obavio pregovore!

Frank Lampard je trenutno povezan sa preuzimanjem Chelseaja svakih 10 sekundi. U početku su glasine izgledale pomalo nevjerojatne i izgledalo je kao da će Sarri dobiti još jednu sezonu na Stamford Bridgeu, ali sada izvješća počinju dobivati pravo lice.

OD SLJEDEĆEG TJEDNA

Čini se sve više vjerojatnim da će se Sarri samo nakon jedne sezone povući sa menadžerske pozicije u Chelseaju, plasirajući se na treće mjesto i otvarajući novu avanturu u Juventusu.

Je li to gotova stvar? Apsolutno ne, ali izvješća sugeriraju da Chelsea već sastavlja popis zamjena, a čini se da je Lampard glavni favorit.

Lampard se na toj listi pojavio zajedno sa Nuno Espirito Santom, Javi Gracijom, Massimiliano Allegrijem i Erik ten Hagom, ali bivša legenda Chelseaja uvijek izgleda kao favorit.

Prema Daily Mailu, Chelsea je napokon otvorio pregovore kako bi imenaovao svog najboljeg strijelca kao zamjenu za Sarrija.

Talijan je spreman otići u Juventus kasnije ovog tjedna, a dužnosnici Chelseaja su sada vodili razgovore sa Lampardom kako bi postao njegov nasljednik.

Chelsea još uvijek sumnja u Lampardovo trenersko iskustvo, ali Roman Abramović ga drži visoko cijenenim nakon svega što je učinio za Plavce kao igrač.

Osim toga, vjeruje se da su drugi kandidati, kao što su Ten Hag i Allegri, zabrinuti zbog zabrane transfera koja bi mogla spriječiti Chelseaja u budućnosti.

Lampard je fotografisan u utorak na sastanku sa Didier Drogbom, a vjeruje se da se to dogodilo samo nekoliko sati nakon što je razgovarao sa Chelseajem.

Chelsea će potrošiti čak 5 milijuna funti na svog sljedećeg menadžera u svjetlu naknade koju će dobiti za Sarrijev prijevremeni odlazak.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!