NaslovnicaVijestiSARRI PORUČIO UPRAVI JUVENTUSA: Evo koja dva igrača Chelseaja želi!

SARRI PORUČIO UPRAVI JUVENTUSA: Evo koja dva igrača Chelseaja želi!

Prema pisanju talijanskih i engleskih medija, novi trener Juventusa Maurizio Sarri poslao je zahtjev čelnicima da mu dovedu dvije zvijezde iz bivšeg kluba Chelseaja.

Sarri želi dva igrača Chelseaja u Juventusu

60-godišnjak je jučer i službeno napustio Stamford Bridge, te potpisao trogodišnji ugovor sa Bianconerima. ‘Plavci’ su pod njegovim vodstvom prošle sezone završili na trećem mjestu u Premier ligi i osvojili Europsku ligu, pobijedivši Arsenal u finalu.

Međutim, uprkos tome, navijačima se nije sviđao stil igre koji je talijanski stručnjak preferirao. Jedna velika promjena koju je Sarri napravio nakon dolaska u londonski klub je premještanje N’Gola Kantea sa pozicije zadnjeg veznog u nešto ofanzivniju poziciju u veznom redu, dok je njegovu ulogu preuzeo Jorginho, koji je stigao za njim iz Napolija u transferu vrijednom 60 miliona eura.

Kako izvještavaju novine The Times, upravo Jorginho je jedan od igrača koje Sarri želi vidjeti u Juventusu, dok je drugi defanzivac Emerson Palmieri. Emerson se nije baš naigrao pod vodstvom Sarrija protekle sezone, ali kako se približavao kraj iste, igrao je sve češće, a čak je i od prve minute započeo finale Europske lige protiv Arsenala.

Na pitanje o svojoj budućnosti, 24-godišnjak je prošlog tjedna rekao: “Sretan sam u Chelseaju, osvojili smo Europsku ligu i miran sam. Nisam dobio nikakve pozive, sretan sam ovdje. Nemam što više za reći, fokusiran sam na Chelsea.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!