NaslovnicaVijestiSARRI PRIHVATIO PONUDU: Odlučio napustiti Chelsea, uskoro preuzima novi klub!

SARRI PRIHVATIO PONUDU: Odlučio napustiti Chelsea, uskoro preuzima novi klub!

Prema pisanju brojnih talijanskih medija, Maurizio Sarri je vodeći kandidat za preuzimanje klupe Juventusa, koji je nedavno napustio Massimiliano Allegri.

Sarri preuzima Juventus

Bianconeri su prije nekoliko tjedana osvojili čak osmu uzastopnu titulu prvaka Serije A, a nakon što su pet od tih osam osvojili pod vodstvom Allegrija, on je odlučio kako je vrijeme za neki novi izazov u karijeri.

‘Stara dama’ je tako u potrazi za novim trenerom, a vodeći kandidat je Pep Guardiola, uz Antonija Contea, Mauricija Pochettina, Carla Ancelottija i Maurizija Sarrija. Iako se u posljednjih nekoliko dana dosta pisalo kako će u Torino stići Guardiola, od toga po svemu sudeći neće biti ništa.

Kako izvještava SNAI Sports News, sada je vodeći kandidat za preuzimanje talijanskog velikana trener Chelseaja Maurizio Sarri, koji je navodno već potpisao trogodišnji ugovor, ali ništa neće biti službeno potvrđeno dok ‘Plavci’ ne odigraju finalnu utakmicu Europske lige protiv gradskog rivala Arsenala.

Sarri, koji je prethodno u karijeri trenirao velikog Juventusovog rivala Napoli, na Stamford Bridge je stigao prošlog ljeta, ali se nije baš proslavio u svojoj prvoj sezoni. Londonski klub je završio na trećem mjestu u Premier ligi, obezbijedivši tako učešće u Ligi prvaka sljedeće sezone, poraženi su u finalu Liga kupa protiv Manchester Cityja, ali im je ipak ostalo finale Europske lige, koje se igra u srijedu.

Maurizio će navodno još morati dogovoriti visinu odštete sa čelnicima Chelseaja, ali to neće predstavljati nikakav problem, s obzirom da i oni sami žele dovesti Franka Lamparda kao njegovu zamjenu. S druge strane, Conte, koji je već jednom trenirao Juventus, u narednih nekoliko dana bit će predstavljen kao novi trener Intera, gdje će zamijeniti Luciana Spallettija.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!