NaslovnicaVijestiSARRI PRIZNAJE: Chelsea je u 'nevolji', imaju velikih problema pred susret sa...

SARRI PRIZNAJE: Chelsea je u ‘nevolji’, imaju velikih problema pred susret sa Frankfurtom!

Maurizio Sarri vjeruje da je Chelsea u ‘nevolji’ pred susret polufinala Europske lige zbog krize sa ozljedama obrambenih igrača.

SARRI PRIZNAJE

Gary Cahill će propustiti prvu polufinalnu utakmicu u četvrtak zbog ozljede, dok će David Luiz i Andreas Christensen ostati kao jedini obrambeni igrači Chelseaja u srcu obrane.

Cesar Azpilicueta će također igrait u obrani na Commerzbank Areni, dok će Antonio Rudiger biti van terena tri mjeseca nakon ozljede koljena.

“Gary Cahill je ozlijeđen”, rekao je Sarri.

“Nadamo se da ćemo ga uspjeti oporaviti kroz tjedan dana. Dakle, u nevolji smo sa braničima. Za posljednja dva treninga igrali smo sa Azpilicuetom kao zadnjim igračem.”

“Igrali smo 58 utamica, tako da su ozljede tipične. Imali smo sreće ranije, ali ne u posljednjih 10 dana.”

Chelseajev Azpilicueta je inzistirao da je spreman igrati u središtu obrane ako je potrebno.

“Spreman sam igrati gdje god menadžer treba igrača”, rekao je Azpilicueta.

“Ali mogu da se prilagodim različtim pozicijama. Zato sam spreman za to.”

Eintracht Frankfurt – Chelsea: Najava prve utakmice polufinala Europske lige

FRANKFURT – CHELSEA

Sarro je objasnio da će njemački branič Rudiger biti van terena tri mjeseca nakon operacije kako bi popravio meniskus u koljenu.

Talijanski menadžer Chelseaja je otkrio da je Rudiger zapravo poderao svoj meniskus u porazu od Liverpoola 14. travnja.

Rudiger se borio da odigra do kraja sezone, sa tim da je klub bio svjestan da će mu trebati operacija, ali i da ne može pogoršati ozljedu.

Tada se 26-godišnjak vratio u akciju na nedeljnom putovanju na Old Trafford, samo da bi se ponovo ozlijedio i sada će biti nesposoban do kraja sezone.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!