NaslovnicaVijestiSARRI U CHELSEAJU? Evo koju zvijezdu vodi za sobom iz Napolija!

SARRI U CHELSEAJU? Evo koju zvijezdu vodi za sobom iz Napolija!

Maurizio Sarri je blizu da postane novi menadžer Chelseaja. Sky Sports je izvjestio u utorak kako je Sarrijev agent u Londonu kako bi dovršio svoj potez na Stamford Bridge, dok se Plavci pripremaju za promjenu vodstva u klubu.

Antonio Conte, naravno, ostaje zadužen, ali ne još mnogo duže.

48-godišnjak postaje najnoviji na dugoj listi otpuštenih menadžera Romana Abramovića. No, barem je imao uspjeha za svoje vrijeme koje je proveo u zapadnom Londonu, osvojivši Premier ligu 2017. i FA kup godinu dana kasnije.

[su_bet365_koeficijenti]

Dok Sarri, koji je zamijenjen u Napoliju od strane Carlo Ancelottija, još uvijek nije menadžer Chelseaja, već je počeo planirati poboljšanja za momčad.

Doista, Telegraph izvještava kako želi potpisati igrača kojeg je Conte pokušao dovesti u Chelsea, dva puta.

U dva ljeta koja je proveo na Stamford Bridgeu, Conte je pokušao uvjeriti Chelseaja da potpiše belgijskog internacionalca Dries Mertensa.

No, Chelsea smsatra da je 31-godišnjak previše star i preskup.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Sada Sarri izgleda želi da iskuša svoju sreću nakon što je prijateljima priopćio da želi odvesti Mertensa sa njim u Chelsea.

Klauzula o oslobađanju od 24.5 milijuna funti u ugovoru Mertensa je istekla prošlog tjedna, što će igrati dobro za klub iz Serije A.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!