NaslovnicaVijestiSARRIJU SE BLIŽI OTKAZ: Ovo su dva glavna kandidata za preuzimanje Chelseaja!

SARRIJU SE BLIŽI OTKAZ: Ovo su dva glavna kandidata za preuzimanje Chelseaja!

Sarriju se bliži otkaz! Ovo su dva glavna kandidata za preuzimanje Chelseaja! Menadžera Chelseaja Maurizija Sarrija je već pogodilo turbulentno vrijeme na Stamford Bridgeu, sa izvješćima koja navode nasljednike taktičara.

SARRIJU SE BLIŽI

Stvari su počele dobro za bivšeg trenera Napolija, budući da je unatoč ograničenom vremenu u ljetnom transferu zabilježio svoj trag u momčadi, dok je Chelsea izgledao kao jedna od glavnih momčadi u utrci za titulu.

Zajedno sa napredovanjem u kupi, nije sve bilo tako negativno pod vodstvom Sarrija, ali nedavni porazi od Arsenala i Bournemoutha, zajedno sa borbom za postizanje golova i razočaravajućim nastupima doveli su do povećanja pritiska na njega.

Prema The Expressu, Sarri mora dokazati hijerarhiji kluba da može biti fleksibilniji u svom pristupu na utakmicama ako njegov željeni stil igre ne funkcionira.

Ako se to ne dogodi i stvari se ne poboljšaju, moguće je da će dobiti otkaz, a predlaže se po medijima da će bivši menadžer Real Madrida Zinedine Zidane ili legenda Chelseaja Frank Lampard preuzeti klub nakon njega.

Zidane, naravno, ima iskustvo na najvišoj razini nakon što je osvojio bezbrojne trofeje za vrijeme svog boravka na Bernabeu, a sa svojim napdnim stilom igre mogao bi dobiti nešto više od ove trenutne momčadi

U međuvremenu je Frank Lampard započeo svoju karijeru u Derby Countyju, dok se bori za promociju u Premier ligu.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!