NaslovnicaVijestiSASTAV ZA 2019/20 SEZONU: Evo kako će Real Madrid izgledati sljedeće sezone!

SASTAV ZA 2019/20 SEZONU: Evo kako će Real Madrid izgledati sljedeće sezone!

Sastav za 2019/20 sezonu! Evo kako će Real Madrid izgledati sljedeće sezone! Real Madrid se povezuje sa nekim uzbudljivim transferima velikih imena pod bivšim menadžerom Manchester Uniteda Jose Mourinhom.

Španjolski medij Don Balon tvrdi da portugalski taktičar ima neke velike zahtjeve ako preuzme posao na Bernabeu sljedeće sezone.

Iako je Mourinho možda završio svoje vrijeme sa Unitedom, kao što je uostalom imao i u Chelseaju, a prvi put i u Real Madridu, Los Blancosi sada imaju prilično očajan početak sezone.

Izgubivši Zinedine Zidanea na ljeto i boreći se sa formom pod vodstvom Julen Lopeteguija, od tada su angažirali Santiago Solarija, iako ne izgleda kao najuvjerljivija dugoročna opcija.

Ipak, Mourinho će navodno htjeti da vidi Neymara, Eden Hazarda, Harry Kanea i Frankie de Jonga u svom timu, ako preuzme posao u španjolskoj prijestolnici, kaže Don Balon.

Iako se to čini iznimno ambicioznim, male su vjerojatnoće da će se dogoditi, vidjeli smo slične poteze Madirda u prošlosti, klub je poznat po svojoj ljubavi prema potpisivanju Galacticosa i zbog sklonosti igračima koje žele.

Još na ljeto 2009. godine, Real je platio ogromne novce za Cristiana Ronalda, Kaku, Xabi Alonsa, Karima Benzemu sve u jednom potezu, pa tko će reći da oni ne mogu dovesti sve ove gore navedene igrače?

Ako to učine, ovdje smo sastavili potencijalnih 11 igrača koji bi mogli igrati za Real Madrid u sljedećoj sezoni.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!