NaslovnicaVijestiSASTAVI ZA POLUFINALE LIGE PRVAKA: Evo kako će izgledati prvi sastav Liverpoola...

SASTAVI ZA POLUFINALE LIGE PRVAKA: Evo kako će izgledati prvi sastav Liverpoola protiv Barcelone!

Liverpool će bez Mohameda Salaha i Roberta Firmina večeras igrati u drugoj utakmici polufinala Lige prvaka protiv Barcelone u 21 sat.

SASTAVI ZA POLUFINALE

Liverpoolu je zadobio dva velika udarca nakon što su Salah i Firmino isključeni iz sastava u polufinalu protiv Barcelone.

Salah je u drugoj polovici pobjede Liverpoola nad Newcastleaom bio prisiljen u subotu nakon sudara sa Martinom Dubravkom da napusti teren, a Egipćanin je pretrpio potres mozga.

U međuvremenu je Firmino pretrpio napetost mišića na treningu uoči prve utakmice protiv Barcelone, a također će biti van terena i u drugoj utakmici.

Govoreći na tiskovnoj konferenciji za novinare prije utakmice, menadžer Jurgen Klopp je rekao: “Mo i Roberto nisu dostupni.”

Na pitanje o Salahu, on je rekao :”To je potres mozga, što znači da mu nije dopušteno igrati.”

“On se osjeća dobro, ali nije dovoljno dobar za medicinsko gledište. To je sve. Mogu potvrditi da 100% neće igrati.”

“Hoće li biti dobro za vikend? Da.”

Najbolji koeficijenti na Liverpool i Barcelonu su u bet365 kladionici, ujedno i najboljoj kladionici na svijetu! Uz bonuse dobrodošlice, bet365 kladionica nam daje mnoge druge promocije.

Ajax – Tottenham: Sudar velikih trenerskih znalaca

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

Evo kakva postava Liverpoola se očekuje protiv Barcelone u ovom duelu.

Liverpool: (4-3-3): Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson, Wijnaldum; Shaqiri, Origi, Mane

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!