NaslovnicaVijestiSENZACIONALAN POVRATAK: Hatem Ben Arfa se vraća u Premier ligu, poznato i...

SENZACIONALAN POVRATAK: Hatem Ben Arfa se vraća u Premier ligu, poznato i za koji klub će potpisati!

Prema pisanju engleskih medija, bivša zvijezda Newcastle Uniteda Hatem Ben Arfa na korak je od povratka u Premier ligu, gdje bi trebao potpisati ugovor sa West Ham Unitedom.

Ben Arfa se vraća u Premier ligu

Francuski reprezentativac je trenutno slobodan igrač, nakon što mu je početkom ovog mjeseca istekao ugovor sa Paris Saint-Germainom, a ‘Čekićari’ su spremni to iskoristiti, kao što su na isti način doveli i Jacka Wilsherea.

[su_casino]

31-godišnji krilni igrač je proveo nekoliko sezona u Premier ligi, gdje je igrao za Newcastle United, u koji je stigao iz Marseillea u ljeto 2011. godine za šest miliona eura. Ovo nije prvi put da je bez kluba. Kada je napustio St James Park u zimskom prelaznom roku 2015. godine, bio je šest mjeseci bez kluba, nakon čega je tog ljeta potpisao za Nicu.

U dresu francuskog kluba je sljedeće sezone igrao sjajno, na 37 nastupa je postigao 18 golova i podijelio sedam asistencija, te tako privukao interes Paris Saint-Germaina, u koji je stigao besplatno na kraju sezone. I nakon što je u svojoj prvoj sezoni na Parku prinčeva odigrao ukupno 32 utakmice u svim takmičenjima, on prošle sezone nije bio u planovima Unaija Emeryja, te nije skupio niti jedan nastup.

[su_bonus]

Ipak, čelnici West Hama smatraju kako on još uvijek ima dosta toga za ponuditi, unatoč tome što nije igrao više od godinu dana. Londonski klub je ovog ljeta potrošio čak 95 miliona eura na nova pojačanja. Naime, stigli su Felipe Anderson iz Lazija za 38 miliona eura, Issa Diop iz Toulousea za 25 miliona eura, Andriy Yarmolenko iz Borussije Dortmund za 20 miliona eura, Lukasz Fabianski iz Swansea Cityja za osam miliona eura, Fabian Balbuena iz Corinthiansa za četiri miliona eura, kao i već navedeni Wilshere i Ryan Dredericks, koji su stigli besplatno iz Arsenala, odnosno Fulhama.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!