NaslovnicaVijestiSergej više nije na cijeni, stigla ponuda od "samo" 50 milijuna eura?!

Sergej više nije na cijeni, stigla ponuda od “samo” 50 milijuna eura?!

Vezista Lazija Sergej Milinković-Savić bio je jedan od najtraženijih igrača u prethodnom prijelaznom roku, ali usljed ne toliko impresivnih nastupa na SP,  te blijedih partija u dresu Lazija ove sezone, cijena mu je drastično pala, kao i interesovanje top klubova.

Sergej

Srpski nogometaš iz Lazija Sergej Milinković-Savić slabim izdanjima ove sezone u Serie A prepolovio je svoju tržišnu cijenu, pa je sada Inter jedini spreman da ponudi 50 milijuna eura u siječnju, tvrde italijanski mediji.

Sergeja su ljetos željeli europski velikani poput Juventusa, Milana, Manchester Uniteda, Real Madrida, ali je prvi čovjek rimskog kluba Claudio Lotito odbio sve ponude jer je zahtijevao astronomskih 150 milijuna.

Na stolu je imao ponudu od 100 milijuna, pretpostavlja se Milana kroz posudbu i otkup ugovora, ali je Lotito insistirao na većem novcu jer je vjerovao da će bivši igrač Vojvodine i Genka sam da uveća tržišnu vrijednost u novoj sezoni.

Kako se to nije desilo, odnosno Milinković-Savić ne igra u skladu sa očekivanjima, Inter je jedini ostao u redu za njega i to na zahtjev novog sportskog direktora Giuseppea Marotte, koji je Srbina htio da dovede u Juventus.

Ipak, neroazzurri neće ponuditi više od 50 milijuna i toga je svjestan Lotito, ali će pokušati da u tom poslu ubaci određene bonuse da potencijalni transfer naraste.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!