NaslovnicaVijestiSergi Canos otkrio što mu je Jurgen Klopp rekao pred debitantsku utakmicu

Sergi Canos otkrio što mu je Jurgen Klopp rekao pred debitantsku utakmicu

Krilni igrač Liverpoola Sergi Canos otkrio je šta mu je Jurgen Klopp rekao pred debitantsku utakmicu u Premier ligi protiv West Bromwich Albiona u nedjelju.

Sergi Canos otkrio što mu je Jurgen Klopp rekao

Canos, koji je proveo sezonu na posudbi u Brentfordu u Championshipu, prošlog tjedna se vratio na Anfield jedno kolo prije kraja Premier lige. Igrao je sjajno na posudbi, te je očito impresionirao Jurgena Kloppa, jer ga je njemački stručnjak uvrstio u tim za finalnu premierligašku utakmicu.

“Otkrio sam u subotu da sam uvršten u tim za utakmicu i to je bilo pravo iznenađenje za mene i moju obitelj, prošao je tek jedan tjedan otkako sam se vratio u tim”, rekao je Canos za engleske medije.

“Trener mi je rekao da od mene želi vidjeti veliki presing i agresivnost kako bih utjecao na igru. Kada ljudi kažu da se snovi ostvaruju, govore istinu. Danas se ostvario jedan od mojih snova.”

Canos je odigrao 37 ligaških utakmica na posudbi u Brentfordu ove sezone i pritom je postigao sedam golova, te je bio drugi najbolji strijelac kluba u Championshipu.

Tinejdžer po svemu sudeći ima svijetlu budućnost pred sobom, budući da je osigurao povjerenje Jurgena Kloppa, koji ga je ‘bacio u vatru’ ovog vikenda, samo nekoliko dana nakon što se vratio sa posudbe.

Očekuje se da će Canos biti uključen u Liverpoolovu predsezonsku turneju u Sjedinjenim Američkim Državama ovog ljeta, gdje će očajnički željeti impresionirati Kloppa, te možda i zaraditi mjesto u timu za sljedeću sezonu.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!