NaslovnicaVijestiSergiju Ramosu za poraz od Sociedada kriv sudac!

Sergiju Ramosu za poraz od Sociedada kriv sudac!

Krizi Real Madrida ne nazire se kraj, ni pauza nije pomogla “kraljevskom klubu”, pošto su u prvoj utakmici nakon zimske stanke poraženi od Real Sociedada, i to na svom Santiago Bernabeu.

Sociedad je poveo već u trećoj minuti. Casemiro je skrivio penal za goste, a precizan sa bijele tačke bio je Willian Jose. Real je nakon pogotka stalno napadao, ali nisu imali sreće.

U 61. minuti su ostali sa igračem manjem nakon što je Lucas zaradio drugi žuti karton i morao je put svlačionice. Da stvar bude gora, Sociedad je sedam minuta prije kraja došao do novog pogotka. Strijelac prvog gola je asistirao Pardu koji je pogodio za 0:2.

Mnogo toga ne štima u ekipi Reala i to se najbolje vidjelo na semaforu na kraju utakmice sa Sociedadom. Sergio Ramos međutim smatra da bi utakmica bila drugačija da je glavni sudac Munuera Montero na vrijeme pokazao na bijelu tačku i da je dao penal Realu.

“Sudija je imao veliku ulogu. Uvijek sam branio VAR sistem, ali mora da se to unaprijedi jer je ovo bilo skandalozno. Mogao je da dosudi penal i onda da konsultuje VAR. Kada smo vidjeli incidente u svlačionici, samo smo tražili poštenje.

“Nekada smo mi igrači kažnjeni za ponašanje na terenu, a sudijski komitet bi morao da uradi isto. VAR postoji, ali moraš da znaš kako da ga koristiš”, grmio je Ramos posle meča.

“Lucas Vasquez je prestrogo isključen. Nikad ranije nisam vidio da je igraču dat drugi žuti karton za nešto tako, kada si na sredini terena okružen trojicom igrača Reala”, dodao je Ramos.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!