NaslovnicaVijestiSergio Aguero se vraća nakon dobivanja dopuštenja kardiologa i pridružuje se bivšem...

Sergio Aguero se vraća nakon dobivanja dopuštenja kardiologa i pridružuje se bivšem klubu

Legendarni argentinski nogometaš Sergio Aguero ponovno će igrati nogomet jer je dobio dopuštenje kardiologa. Aguero je prije nešto više od dvije godine, kada je nosio dres Barcelone, bio prisiljen prekinuti karijeru zbog problema sa srcem. Nakon procjene kardiologa da je njegovo zdravstveno stanje zadovoljavajuće, Aguero je dobio dopuštenje za povratak nogometu, a na pronalazak kluba nije dugo trebalo.

Prema informacijama Mundo Deportiva Sergio Agüero je odmah dobio poziv još jedne ikone, trenera Independientea Carlosa Teveza. Ovog tjedna će provesti treniranje s timom iz svog dječačkog kluba, gdje je započeo svoju nogometnu karijeru i razvio se kao igrač. Bude li Aguero na zadovoljavajućoj razini, najavljeno je da će potpisati ugovor s argentinskim klubom pa ćemo ga vjerojatno opet vidjeti na travnjaku.

Sa 260 golova Aguero je najbolji strijelac Manchester Cityja ikada, a dubok trag ostavio je i u Atletico Madridu s 101 golom na 234 odigrane utakmice. Za argentinsku reprezentaciju odigrao je 101 susret.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!