NaslovnicaVijestiSergio Aguero: Volio bih da on dođe u Manchester City

Sergio Aguero: Volio bih da on dođe u Manchester City

Napadač Manchester Cityja Sergio Aguero izjavio je kako bi volio da mu se u timu pridruži suigrač iz reprezentacije i zvijezda Barcelone Lionel Messi, za kojeg su navodno ‘građani’ zainteresovani.

Aguero otkrio koga bi volio vidjeti u Cityju

Messijev ugovor sa katalonskim klubom ističe sljedećeg ljeta, te su se počele pojavljivati špekulacije o njegovoj budućnosti, unatoč tome što je predsjednik Blaugrane Josep Bartomeu izjavio kako je postignut dogovor o produženju ugovora.

Aguero je priznao da bi volio zaigrati sa Messijem u istom klubu, ali i dodao da su male šanse da se to dogodi.

“Mislim da su Lionel Messi i Cristiano Ronaldo simboli Barcelone i Real Madrida i teško je i pomisliti da bi mogli napustiti svoje klubove”, rekao je Argentinac za engleske medije.

[su_bonus]

“Volio bih vidjeti Lea u mom timu, ali to izgleda poprilično komplikovano.”

Nakon što je ranije ovog tjedna postigao hat trick u ključnoj utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Ekvadora i tako obezbijedio svojoj zemlji nastup u Rusiji sljedećeg ljeta, Messi se ovog vikenda vraća klupskim obavezama.

Barcelona sutra ima veoma teško gostovanje kod Atletico Madrida, gdje će pokušati nastaviti svoj stopostotan učinak ove sezone.

Kladjenje forum

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!