NaslovnicaVijestiSERGIO RAMOS U PROBLEMIMA: UEFA ga optužila da je namjerno dobio žuti...

SERGIO RAMOS U PROBLEMIMA: UEFA ga optužila da je namjerno dobio žuti karton – evo što se dogodilo!

Sergio Ramos u problemima! UEFA je optužila Sergija Ramosa za ‘namjerno primanje žutog kartona”. Ramos je optužen za primanje namjernog žutog kartona u 89. minuti za Real Madrid u svojoj prvoj utakmici protiv Ajaxa u Ligi prvaka.

Sergio Ramos

Real je pobijedio sa 2-1, ali je nakon toga Ramos novinarima rekao: “Gledajući rezultat, lagao bih ako bih rekao da nije namjerno.”

“Razmišljao sam o nečemu, ne radi se o podcjenjivanju protivnika niti kažem da je utakmica završena, ali u nogometu morate donositi teške odluke pa sam odlučio to učiniti.”

Ramosu će biti suspendiran u drugoj utakmici protiv Ajaxa. Međutim, sada bi mogao propustiti još dvije utakmice za svoje postupke.

Prateći njegove komentare u novinama, Ramos je krenuo pojasniti što misli.

“U igri uvijek ima mnogo napetosti i morate donositi odluke u nekoliko sekundi”, napisao je na Twitteru. “Najbolja stvar oko večerašnjeg rezultata je što neću biti u toj drugoj utakmici zbog jednog trenutka koji se dogodio.”

“Želim jasno staviti do znanja da me to više boli. Nisam namjerno dobio žuti karton, baš kao i posljednji žuti karton koji sam dobio u natjecanju, a podržavat ću tim sa tribina kao i bilo koji drugi navijač koji se nada da ćemo ući u četvrtfinale.”

UEFA-ino tijelo za kontrolu, etiku i disciplinu saslušat će slučaj Ramosa u četvrtak i odlučiti kako će kazniti kapetana Real Madrida.

Samo prošlog tjedna, Geoffrey Kondogbia iz Valencije je dobio dvije utakmice zabrane od strane UEFA-e zbog namjernog dobivanja žutog kartona u Europskoj ligi u prvoj utakmici protiv Celtica. Francuz je dobio žuti karton zbog odgađanja slobodnog udarca.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!