NaslovnicaVijestiSESTRA DIEGA SIMEONEA PRIZNALA: Samo je pitanje vremena kada će trenirati taj...

SESTRA DIEGA SIMEONEA PRIZNALA: Samo je pitanje vremena kada će trenirati taj klub!

Prošlo je već skoro sedam godina otkako je Diego Simeone imenovan novim trenerom Atletico Madrida, a klub je za to vrijeme ostvario nevjerovatne uspjehe.

Simeone želi u Inter

‘Jorgandžije’ su pod vodstvom argentinskog stručnjaka doživjele veliki uspon, te osvojile čak sedam titula, uključujući jednu La Ligu, Kup Kralja, te dvije Europske lige.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Međutim, ovo bi mu mogla biti posljednja sezona u španjolskoj prijestolnici. Naime, ako je vjerovati njegovoj sestri Nataliji Simeone, 48-godišnjak ima želju postati trener drugog kluba, za koji je također nastupao u svojoj karijeri, a u pitanju je Inter.

Ona je u intervjuu za Gazettu dello Sport izjavila: “Prije ili kasnije će otići u Inter, to je već i sam rekao. Sviđa mu se grad, okruženje, volio bi živjeti u Milanu. Međutim, također je vrlo blizak i sa Lazijom.” Zatim je o njegovoj odluci da ostane u Atletico Madridu ovoliko dugo rekla: “Na kraju, strast uvijek pobjeđuje, Diego je u Atletico Madridu sedam godina. Jedan je od najboljih trenera na svijetu, ali ostaje tamo gdje smatra da je preostalo još posla.”

Argentinac je početkom ove sezone postao najuspješniji trener u povijesti kluba, nakon što je njegov tim slavio protiv velikog rivala Real Madrida u UEFA Superkupu, a to mu je bila ukupno sedma titula otkako je stigao u klub. Pored toga, postao je također i prvi trener u povijesti Atletico Madrida koji je slavio protiv Real Madrida u finalima tri različita takmičenja, nakon što su ‘Jorgandžije’ u proteklih nekoliko godina pobjeđivali Los lancose i u finalima Kupa Kralja, te Superkupu Španjolske.

Nakon pobjede protiv gradskog rivala u UEFA Superkupu, Atletico je nešto lošije započeo novu sezonu u La Ligi. Nakon tri odigrana kola nalaze se na desetom mjestu sa samo četiri osvojena boda, a u posljednjem kolu su doživjeli poraz na gostovanju kod Celte iz Viga (0-2).


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!