NaslovnicaVijestiShakhtar potvrdio interesovanje Barce za Srnu

Shakhtar potvrdio interesovanje Barce za Srnu

Trener Shakhtara iz Donetska, Paulo Fonseca, potvrdio je interesovanje Barcelone za Darija Srnu, ali se nada da će ukrajinski gigant uspjeti da zadrži svog kapetana.

interesovanje

Desni bek Shakhtara i bivši hrvatski reprezentativac, Darijo Srna, u poslednje vrijeme često je dovođen u vezu s katalonskim velikanom, koji želi da ojača desni bok, pošto trener Luis Enrique nema povjerenja u Aleixa Vidala koji je stigao iz Seville.

Shakhtar je Srnin dom, kako ga on naziva, još od 2003. godine, a klub iz Donetska je čvrsto riješen da zadrži 34-godišnjaka, uprkos tome što postoji interesovanje Barce.

“Znam za interesovanje Barcelone, ali nije na meni da odlučujem”, izjavio je Fonseca za Mundo Deportivo uoči večerašnjeg duela protiv Brage, u poslednjem kolu Lige Europe.

“Svi znamo koliko je Srna bitan za naš tim, i svjesni smo njegovog značaja za ovaj klub”.

“Proveo je mnogo godina sa nama. Iskreno se nadam da neće otići”, rekao je Fonseca.

KLADI SE
Srna je upisao 12 nastupa za Shakhtar ove sezone u ukrajinskoj Premier ligi, postigavši jedan gol.

Srna je u svojoj profesionalnoj karijeri nastupao još za Hajduk, a iz Splita se u Donetsk preselio još prije 13 godina. Dres “rudara” je oblačio čak 509 puta, što ga čini igračem sa najviše nastupa u Shakhtarovoj povijesti.

Shakhtar nakon 17 kola zauzima prvo mjesto sa 10 bodova prednosti ispred drugoplasiranog Dinama iz Kijeva, a grupnu fazu Lige Europe okončali su na prvom mjestu skupine H, sa maksimalnim učinkom, te čak 10 bodova prednosti ispred drugoplasirane Brage, koju su večeras savladali sa 4:2 na znamenitom Estádio Municipal de Braga.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!