NaslovnicaVijestiSimeone ponovo pravi granitnu odbranu: Atletico želi defazivce Barcelona i Chelseaja

Simeone ponovo pravi granitnu odbranu: Atletico želi defazivce Barcelona i Chelseaja

Iz Atletico Madrida užurbano traži nove defanzivce koji igraju na bočnom položaju a svoje transfer mete pronašli su u ekipama Chelseaja i Barcelone. Kandidat je također zvijezda Napolija.

Atletico Madrid, nakon odlaska Lucasa Hernandeza, Juanfrana i Filipe Luisa, užurbano traži nove igrače na obje strane u obrambenoj liniji. Marca izvješćuje da su madriđani pronašli nekoliko igrača koje bi željeli vidjeti u svojim redovima, ali čini se da će kupovina bilo kojeg od njih biti sve samo ne mačiji kašalj.

NEMA CRISTIANA: Legendarni Il Fenomeno imenovao pet igrača koje uživa gledati!

Marca izvještava da je Atletico zainteresiran za portugalskog reprezentativca Nelsona Semeda iz Barcelone, koji je u ovoj sezoni prikupio 46 nastupa u svim natjecanjima, ali veći dio sezone bio je rezerva za Sergia Roberta. Budući da će Barcelona morati prodati nekolicinu igrača zbog ambicioznih transfer planova, transfer nije neizvediv, a Marca tvrdi da bi Katalonci, 25-godišnjeg Portugalca bili spremni prodati za iznos od 30 do 35 milijuna eura.

Još jedna velika želja Atletica je Španjolac Marcos Alonso iz Chelsea, s kojim bi madriđani novodno već trebali imati sklopljen usmeni sporazum, ali, kao u slučaju Semeda, bit će daleko teže pronaći zajednički jezik sa njegovim klubom. Alonso je važan član momčadi Chelseaja, a ova ekipa u naredna dva transfer roka ne može registrovati nove igrače zbog kazne od strane FIFA-e.

Španjolski mediji prenose da je na popisu Atletica također Elseid Hysay, Albanac iz Napolia, za kojeg bi španjolski gigant trebao ponuditi 40 milijuna eura odštete.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!