NaslovnicaVijestiSITUACIJA U REALU IZMAKLA KONTROLI: Evo zašto su se Ramos i Marcelo...

SITUACIJA U REALU IZMAKLA KONTROLI: Evo zašto su se Ramos i Marcelo posvađali na treningu!

Situacija u Realu izmakla kontroli! Evo zašto su se Ramos i Marcelo posvađali na treningu! Raspoloženje u kampu Real Madrida u ovom trenutku daleko je od dobrog, jer su španjolski giganti u posljednja dva tjedna izgubili kontrolu nad sezonom.

Situacija u Realu

Završili su veljaču tako što su se oprostili od trofeja u Kupu Kralja, nakon što su u polufinalu izgubili sa 3-0 kod kuće protiv Barcelone, dok su u ukupnom rezultatu izgubili sa 4-1.

Timovi su se zatim sastali u ligi tri dana kasnije, ali osvete nije bilo, jer su njohovi rivali dobili sa 1-0 kako bi povećali svoje vodstvo na vrhu tabele na osam bodova.

Kada ste pomislili da ne može biti gore, Ajax je došao na Bernabeu i zapanjio sve, tako što je u utorak u Ligi prvaka prošao dalje sa 4-1, unatoč tome što je Madrid imao pobjedu iz prve utakmice od 2-1.

Njihova nedavna loša forma potaknula je nagađanja oko budućnosti nekih igrača u klubu, dok se čini kako su dani Santiaga Solarija odbrojani u Madridu.

I nastupi na terenu svakako žele uzeti svoj danak od atmosfere.

Nakon njihovog europskog ispadanja u utorak, kapetan Sergio Ramos i predsjednik Florentino Perez sukobili su se, jer je Ramos dobio namjeran karton u prvoj utakmici.

Sada se čini da su se stvari ponovo zapalile tijekom treninga u Madridu prije njihovg posjeta Valladolidu.

Čini se da je Ramos ponovo u centru pažnje.

To je zato što se tijekom treninga sukobio sa suigračem Marcelom, koji je također povezan sa odlaskom u Juventus, piše Marca.

Par je bio na suprotnim stranama tijekom treninga jučer, sa Marcelovim timom koji je bio bolji i čini se da proslava lijevog beka Madrida nije prošla dobro kod Ramosa.

Navodno je Marcelo slavio pobjedu protiv Ramosovog tima na treningu i to je iznerviralo kapetana.

Međutim, njihovih suigrači su bili pri ruci kako bi spriječili eskalaciju sukoba.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!