NaslovnicaVijestiSJAJNI VEZNJAK ODLUČIO NAPUSTITI FRANCUSKU: U budućnosti će nastupati za ovu reprezentaciju!

SJAJNI VEZNJAK ODLUČIO NAPUSTITI FRANCUSKU: U budućnosti će nastupati za ovu reprezentaciju!

Sjajni veznjak Valencie Geoffrey Kondogbia odustao je od svoje potencijalne karijere u reprezentativnom dresu aktualnih svjetskih prvaka te je donio i “zakletvu” da će u budućnosti nositi dres Srednjoafričke Republike.

Veznjak Valencie Geoffrey Kondogbia donio je prilično čudnu odluku o svojoj reprezentativnoj karijeri te je odbio u budućnosti nastupati za reprezentaciju Francke te je izabrao zemlju svojih roditelja, Srednjoafričku Republiku. Kondogbia je u dresu francuske reprezentacije odigrao već pet utakmica, ali nijedna od njih nije bila službenog karaktera te mu je FIFA je izdala dopuštenje za reprezentativni transfer.

>> Nevjerovatan propust: Bordeaux zbog BIZARNOG razloga neće moći računati na Toma Bašića u Europskoj ligi

Kondogbia je u dresu francuske reprezentacije posljednji put igrao u rujnu 2015. godine u prijateljskoj utakmici protiv Srbije, a inače on je bio jedan od ključnih članova francuskog tima do 20 godina, koji je iste godine osvojio naslov svjetskog prvaka. Nije sudjelovao na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, iako je imao vrlo uspješnu sezonu u dresu jednog od najboljih španjolskih klubova.

[su_cashout]

Nacionalna nogometna reprezentacija srednje Afrike ima  vrlo ograničenu ulogu u afričkom nogometu, a FIFA ju je rangirala tek na 108. mjesto, a reprezentacija nikada, u svojoj povijesti, nije izborila plasman na Afrički Kup nacija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!