NaslovnicaVijestiSkandalozna prevara: Nekadašnji igrač Barcelone potpisao za Dinamo iz Bukurešta, za njega...

Skandalozna prevara: Nekadašnji igrač Barcelone potpisao za Dinamo iz Bukurešta, za njega igrao brat blizanac

U veljači je Dinamo Bukurešt potpisao Edgara Iéa, a tri mjeseca kasnije otkrili su da je u stvari u njihovom timu bio njegov brat blizanac Edelino. U Rumunjskoj se provodi istraga kako bi se utvrdilo je li nogometaš Edgar Ié prisilio svog brata blizanca Edelina da umjesto njega igra pet utakmica za Dinamo Bukurešt, koji se bori za opstanak.

Edgar Ié potpisao je za Dinamo u veljači, no očito je u Bukurešt stigao njegov brat blizanac Edelino. Novinar Daniel Sendre otkrio je slučaj zamjene identiteta, izvješćujući da su u Dinamo Bukureštu bili iznenađeni jer Edgar Ié nije dobro govorio engleski i komunicirao je samo na portugalskom iako je igrao u Španjolskoj, Francuskoj, Turskoj i Nizozemskoj.

“Čini se nadrealno. Počeo sam zvati, razgovarati s prijateljima i vijest je istinita, ne mogu vjerovati. Nitko to nije demantirao. Saznao sam da ima brata blizanca koji također igra nogomet”, rekao je Florin Prunea, bivši igrač i bivši predsjednik Dinama. Rumunjski novinar Emanuel Rosu izvijestio je da je Dinamo tražio od navodnog Edgara Iéa da pokaže svoju vozačku dozvolu, što je on odbio.

Ukoliko službeno potvrde zamjenu identiteta, Dinamo Bukurešt bi mogao izgubiti osam bodova koje je osvojio u pet utakmica koje je umjesto Edgara Iéa igrao Edelino.

Izvor iz rumunjskog nogometnog saveza objasnio je kako ne postoji planirani scenarij za ovu situaciju. Ako igrač koji je igrao nije onaj koji je registriran, moglo bi doći do sankcija. Pravno gledano, Dinamo nikada nije namjeravao koristiti brata blizanca umjesto igrača kojeg je doveo, a mogli bi se braniti činjenicom da nisu znali da su prevareni.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!