NaslovnicaVijesti(FOTO) Slani Vardy: Okus čipsa dobio ime po napadaču Leicestera

(FOTO) Slani Vardy: Okus čipsa dobio ime po napadaču Leicestera

Slani Vardy se zove novi okus čipsa Walkers. Napadaču Leicestera, koji ove sezone uživa u nevjerovatnoj formi, posvećen je okus čipsa. Novi heroj Leicestera za kojeg Walkers (ime čipsa) želi da bude “okus mjeseca”: Jamie Vardy.

Slani Vardy

Vardy je nedavno proglašen za igrača mjeseca za novembar. Leicester uživa na vrhu tabele među najvećim klubovima u Engleskoj, da li će tako biti do kraja sezone, svaki navijač Lisica se nada tome.

Međutim, ako Vardy nije bio siguran da ova sezona ne može biti bolja po njega, onda je bio u pravu, jer ima sada i okus čipsa koji je posvećen njemu. Nevjerovatno, ali istinito.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Velika firma koja pravi čipsove, Walkers, naručio je 32.000 paketa posebno brendirane verzija slanih okusa koji će biti na dohvat ruke svim navijačima koji dođu na utakmicu protiv Chelseaja u ponedeljak.

Na omotu čipsa će biti slika Vardya naravno i pisat će Slani Vardy. Čipsevi će se davati besplatno svim navijačima oko stadiona King Power kako bi proslavili dostignuća svoje ekipe.

Vardy-crisps

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!