NaslovnicaVijestiSlaven Bilić ima novi klub: Splićanin ŠOKIRAO sve izborom novog kluba!

Slaven Bilić ima novi klub: Splićanin ŠOKIRAO sve izborom novog kluba!

Bivši hrvatski selektor, koji je okupio generaciju koja je prije nekoliko mjeseci osvojila srebro na Mundialu u Ruisji, ima novi klub. Bilić je nakon avantura u Rusiji, Turskoj i Engleskoj, ovaj put za nastavak karijere izabrao daleku Saudijsku Arabiju. Zov novca bio je prevelik čak i za Bilića.

Slaven Bilić

Al-Ittihad, najveći nogometni klub iz Saudijske Arabije, ponovno je angažovao trenera s Balkana. Ulov je odličan, jer su Saudijci uvjerili Slavena Bilića, koji je zadnji aganžman imao u West Hamu, s novcem i projektom koji su mu predstavili.

>> VALVERDE PODNIO ZAHTJEV: Želi da mu uprava Barcelone dovede igrača iz Francuske!

Slaven Bilić je na vrlo zanimljiv način razvijao svoju karijeru. Počeo je u Hajduku, vodio je mladu hrvatsku reprezentaciju, a od 2006. do 2012. bio je i selektor A selekcije Hrvatske. Potom je vodio ,oskovsku Lokomotivu, turski Bešiktaš i londonski West Ham, klub za koji je nekada igrao. Sada, s izborom svog novog kluba, iznenadio je mnoge.

Bilić je prihvatio ponudu saudijskog diva Al-Ittihada, osmorostrukog državnog prvaka, za kojeg se očekuje da će Bilića plaćati oko tri milijuna eura godišnje. Bilić će biti četvrti hrvatski trener na čelu kluba. Al-Ittihad je također bivši klub bivšeg slovenskog selektora Matjaža Keka koji je trenutno trener Rijeke.

[su_cashout]

Ima neka tajna veze između Hrvatske i Saudijske Arabije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!