NaslovnicaVijestiSlavni trener kritikuje Ronalda i Messija: Oni ne znaju da gube!

Slavni trener kritikuje Ronalda i Messija: Oni ne znaju da gube!

Modrić je proglašen za najboljeg igrača svijeta u izboru FIFA, a slavni trener kritikuje Ronalda i Messija, koji se nisu pojavili na svečanoj ceremoniji u Londonu. Ronaldo je bio u užem izboru za nagradu, uz Modrića i Salaha, dok Messi nije bio među prva tri igrača, što se posljednji put desilo još 2006. godine.

Italijanski trener Fabio Capello kritikovao je nogometaše Lionela Messija i Cristiana Ronalda, jer nisu prisustvovali dodjeli nagrade za najboljeg igrača svijeta u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA).

Nogometaš Real Madrida i reprezentacije Hrvatske Luka Modrić izabran je sinoć u Londonu za najboljeg igrača svijeta, a ceremoniji nisu prisustvovali Messi i Ronaldo.

[su_bet365_100_bonus]

To je prvi put od 2007. godine i proglašenja Kake za najboljeg nogometaša svijeta, da tu nagradu nisu dobili Messi ili Ronaldo. Modrić je po dobijanju nagrade rekao da bi volio da su ceremoniji prisustvovali nogometaš Barcelone Messi i Ronaldo iz Juventusa.

Capello je kritikovao obojicu: “Ronaldovo i Mesijevo odsustvo je nepoštovanje prema kolegama nogometašima, prema FIFA i prema nogometnom svijetu. Možda su osvojili suviše nagrada i nikako ne vole da gube. U životu morate da znate kako da pobjeđujete i kako da gubite” rekao je Capello za španjolsku televiziju.

Modrić je nedavno proglašen i za najboljeg igrača Europe, na dodjeli nagrada UEFA u Monacu, a Ronaldo ni tada nije prisustvovao ceremoniji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!