NaslovnicaVijestiSLAVOLJUB MUSLIN OTVORIO DUŠU: Sergej Milinković-Savić kod mene nije igrao zbog ovog...

SLAVOLJUB MUSLIN OTVORIO DUŠU: Sergej Milinković-Savić kod mene nije igrao zbog ovog razloga!

Bivši srbijanski izbornik Slavoljub Muslin je za srbijanske medije otvorio dušu te konačno otkrio razlog zbog kojeg u reprezentaciju nije pozivao nogometaša Lazia Sergeja Milinković-Savića.

SLAVOLJUB MUSLIN OTVORIO DUŠU

Srpsku reprezentaciju na putu u Rusiju vodio je glavni trener Slavoljub Muslin, koji je ubrzo nakon što je njegov veliki uspjeh potvrđen, smjenjen sa trenerske pozicije. Muslin je bio u otvorenom sporu s prvom srbijanskom zvijezdom Sergejem Milinkovićem-Savićem, što je potaknulo mnoštvo događaja te je tako Mladen Krstajić preuzeo trenersku stolicu te će voditi Srbiju na Svjetskom prvenstvu.

Muslin je u svom razgovoru za medijie ponovio da nije učinio ništa krivo jer nije vidio Milinkovića-Savića u svojim planovima, što je i bio razlog njegovog izostavljanja.

>> ZLATKO DALIĆ OBJAVIO KONAČAN POPIS: Ovo je momčad koja ide na Svjetsko prvenstvo!

„Kada sam potpisao ugovor sa savezom, rečeno mi je da ja odlučujem. Uvijek sam mogao odlučiti kako ćemo igrati, tko će biti u reprezentaciji, koji će biti moj pomoćnik, itd.  Tijekom kvalifikacija, nitko nije ometao moj rad, međutim, rekli su mi da moramo promijeniti stil igre za Mundijal “, započeo je Muslin.

“Danas mnogi ljudi u Srbiji ne razumiju zašto će drugi trener voditi  reprezentaciju na SP. Ja sam se očito našao u sukobu interesa”.

„Trener odlučuje tko je najbolje odgovara njegovoj igri i sustavu. Ako je izbor dobar, na kraju je rezultat pozitivan. Na SP smo se plasirali bez Milinković-Savića. U to vrijeme, Dušan Tadić igrao je sjajno, jer je postigao četiri gola i upisao osam asistencija. Od ukupno 20 golova  njih 12 je došlo preko Tadića, a za mene to je sasvim logično da ukomponujem u ekipu sa Ljajićem”, rekao je Muslin, koji je kao odgovor na konstantaciju da nije za ekipu nije igrao u ovom trenutku jedan od najboljih veznjaka u europskom nogometu.

[su_premierleague]

„I što onda? Karim Benzema je prvi napadač Real Madrida i osvojio tri naslova u Ligi prvaka za redom. U reprezentaciji nije pozvan i zbog toga se niko ne uzrujava. Francuska zbog njegove odsutnosti ne igra ništa slabije”, rekao je Muslin.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!